Bjarne Toftegård

Denne hjemmeside indeholder artikler skrevet af stressekspert Bjarne Toftegård, MSc in Organisational and Business Psychology (University of Liverpool) med speciale i stress, BSc i psykologi (Københavns Universitet), ph.d. (DTU), cand.polyt. (DTU), stifter og leder af virksomheden Forebyg Stress ApS, tidligere IT-chef i Rigspolitiet og projektchef på byggeriet af Øresundsbroen, arbejder til daglig med stressforskning samt forebyggelse, håndtering og afhjælpning af stress gennem stresscoaching, foredrag, workshops, arbejdsmiljøkurser, lederudvikling, afholdelse af kurser samt uddannelse af stresscoaches. Han er forfatter til en række bøger og guides om stress og relaterede emner. Han lavede et karriereskift i 2004 og er nu stifter og leder af virksomheden Forebyg Stress.

Karriereskiftet skete som følge af hans personlige erfaringer med stress tilbage i år 2000. Han har nu arbejdet med stress i over 17 år og på fuld tid i over 14 år.  Bjarne hjælper både virksomheder og privatpersoner med at forebygge, håndtere og afhjælpe stress. Desuden uddanner han stresscoaches. Du kan se mere om alt dette på www.forebygstress.dk.

Bjarne har igennem de 17 år, han har arbejdet med stress, hjulpet rigtig mange virksomheder med foredrag, workshops, lederudvikling, arbejdsmiljøkurser og konsulentbistand samt rigtig mange medarbejdere, selvstændige og privatpersoner med stresscoaching. Det er disse praktiske erfaringer kombineret med hans forskningsmæssige og videnskabelige baggrund, som han skriver om på denne hjemmeside.

Du er velkommen til at kontakte Bjarne Toftegård på info@omstress.dk eller på tlf. 20708050.